Personal coaching


Bij FunctionalBody begeleiden onze personal coaches u individueel naar uw doelstelling toe en focussen zich hierbij op drie vlakken nl algemeen welzijn, zowel fysiek als mentaal, gezonde en evenwichtige voeding en juist bewegen.
We streven ernaar om een zo optimaal mogelijk evenwicht te krijgen tussen deze drie domeinen. Als deze drie in evenwicht zijn ga je je gezonder, fitter en energieker voelen.

Hoe gaan we te werk?

Intake gesprek
Om te beginnen nodigen wij jou uit bij ons in het trainingscentrum voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw doelstellingen, sportieve historiek, medische achtergrond, leefwijze,… om zo een goed beeld te kunnen vormen van de persoon die voor ons zit. Aansluitend overlopen we de verschillende gezondheidsformules die we bij Functionalbody aanbieden en kijken we of deze overeenkomen met datgene waar jij naar op zoek bent. 

Indien je je kan terugvinden in onze gezondheidsvisie gaan we samen aan de slag en maken we een gepersonaliseerd trainingstraject voor jou op. 

Bewegingsanalyse
Ieder Personal Coaching traject start met het afnemen van een bewegingsanalyse waarbij we gaan nagaan hoe het gesteld is met je fundamentele bewegingen en we oa je mobiliteit, stabiliteit, symmetrie,... gaan screenen. Op basis hiervan wordt er, indien nodig, een gepersonaliseerd correctioneel oefenprogramma opgemaakt met hieraan gekoppeld een persoonlijk trainingsschema aangepast aan jouw niveau en jouw persoonlijke doel. 

Lichaamsmeting & voedingsadvies
Daarnaast doen we een lichaamsmeting (bioprint meting). Aan de hand van deze huidplooimeting krijgen we een zicht op jouw hormonaal profiel, algemeen vetpercentage en lichaamssamenstelling. Hieraan wordt dan onze voedingsbegeleiding gekoppeld.
Onze focus ligt hier op het aanleren van een gezond, evenwichtig en gevarieerd voedingspatroon om jouw lichaam voldoende energie te leveren. 

Na het persoonlijk intake gesprek, de bewegingsanalyse en de lichaamsmeting ben je volledig klaar om samen met jouw Personal Coach op weg te gaan naar een evenwichtiger, gezonder en energieker leven!