Ontstaan

Meer dan 10 jaar geleden is FunctionalBody ontstaan uit een passie voor sporten en gezondheid en de drive om andere mensen warm te maken deze passie met ons te delen en zo te ervaren wat een gezonde, actieve en evenwichtige levensstijl met je doet.

Vandaag is FunctionalBody uitgegroeid tot een sport- en gezondheidscentrum waar algemene gezondheid en het streven naar een gezonde levensstijl centraal staan. Door met je gezondheid bezig te zijn, gaan mensen ervaren dat ze meer energie, drive en focus hebben in niet alleen hun dagdagelijks leven maar ook hun gezinsleven, hun professioneel leven, tijdens het sporten,...

Bij FunctionalBody begeleiden onze personal coaches u individueel naar uw doelstelling toe en focussen zich hierbij op drie vlakken nl algemeen welzijn (zowel fysiek als mentaal), gezonde en evenwichtige voeding en juist bewegen. We streven ernaar om een zo optimaal mogelijk evenwicht te krijgen tussen deze drie domeinen. Als deze drie in evenwicht zijn ga je gezonder, fitter en energieker voelen.

Team

Het FunctionalBody Team bestaat uit gediplomeerde coaches, met verscheidene jaren ervaring. Omdat we kwaliteit hoog in de vaandel dragen blijven onze coaches zich constant bijscholen! Zo kunnen wij garant staan voor professionaliteit, kwaliteit en service.

Coaches

Ons trainingscentrum

In onze privé studio gaat alle aandacht naar jou! De studio is uitgerust met het beste materiaal om jou op een efficiënte en doelgerichte manier te kunnen trainen.

Ons trainingscentrum is dagelijks geopend tussen 7u en 22u, maar onze coaches werken enkel op afspraak.