Kristien

Naam: Kristien Follon
Leeftijd: 30
Beroep: Modeontwerpster

Sinds wanneer train je bij FunctionalBody?
Sinds begin oktober 2014.


Hoe ben je bij FunctionalBody terecht gekomen?
Door de enthousiaste verhalen en opmerkelijke resultaten van een bevriend koppel,  die zich samen met Evie aan het klaarstomen waren voor hun huwelijk.

Met welke doelstelling ben je gekomen en heb je deze intussen bereikt?
Mijn doel was een gezondere en regelmatigere levensstijl met mijn  focus op het verliezen van gewicht. Eerste doel: stap voor stap naar -15kg. Dat doel heb ik inmiddels gehaald, ik weeg reeds 20kg minder. Mijn volgende doelstelling is om nog 5 tot 7 kg extra te verliezen.


Waarom heb je voor FunctionalBody gekozen?
Als kind was ik ook nèt te zwaar en ik ben nooit actief op zoek gegaan naar een sport die me lag. Op mijn 28ste kreeg ik plots de ingeving dat als ik meer energie, regelmaat en een gezondere levensstijl wou, ik er toen onmiddellijk iets aan moest doen. Aangezien ik de intro en begeleiding écht wel kon gebruiken, zéker in combinatie met het aangepaste voedingsschema koos ik om te werken met een personal trainer.


Wat is je het meest bijgebleven van het trainen bij FunctionalBody?
Hoe ik tijdens het intake gesprek eerlijk kon vertellen wat ik in de voorbije jaren fout deed en voor de eerste keer luidop moest formuleren wat ik wou bereiken. Een mijlpaal. De week nadien zijn we beginnen trainen en heb ik ervoor gekozen om volgens de paleo levenswijze te gaan eten, tot op de dag van vandaag ben ik 100% gemotiveerd, zondig ik niet en is trainen met Evie mijn grootste ontspanning. Ze is mijn mentor op zoveel vlakken.

Wat heb je bijgeleerd op het gebied van gezondheid (training, voeding, welzijn)?
Dat je stress onder controle krijgen en voldoende slaap en rust nemen even belangrijk is als je trainingen en gezonde voeding, dit blijft voor mij ook de grootste uitdaging.

Als je nog graag iets anders erbij wil vermelden, dan is daar hier plaats voor :o)…
Dit is de beste investering en beslissing die ik al ooit heb genomen.

 

Social media

like-us-on-facebook

Instagram

youtube

Kalender

Lessen

20 juli 2018 20:00 - 21:00

Functional BodyLees verder Resterende plaatsen: 8


21 juli 2018 09:00 - 10:00

Functional BodyLees verder Resterende plaatsen: 7


23 juli 2018 20:00 - 21:00

Locatie Hasselt, HasseltLees verder Resterende plaatsen: 7


Nieuwsbrief
Joomla Extensions powered by Joobi

Referenties

Ik ken Christophe en Evie al enkele jaren. Ik deel met hen hun passie voor sport en gezondheid.
Zij waren er bij toen ik mijn eerste stapjes nam in het mountainbiken. 
Nu Christophe het mountainbiken op een lager pitje gezet heeft rijdt hij regelmatig een rit samen met mij. Pure fun uiteraard!
 
In de jaren dat ik bevriend ben met Christophe en Evie heb ik uiteraard ook al kennis gemaakt met Functional Body. Voor al mijn sportgerelateerde kwaaltjes kan ik bij hen terecht. Zo werd ik er al succesvol geholpen voor hielspoor in mijn voetzolen en voor lage rugpijn op de fiets. Momenteel staan we voor de grootste uitdaging tot op heden: de revalidatie van mijn schouderfractuur na een val met de mtb. Alles verloopt voorspoedig en ik twijfel er niet aan dat ook dit een succesverhaal wordt!
Wat mij vooral aanspreekt in de aanpak van Functional Body is niet gewoon de behandeling van de kwetsuur maar het aanpakken van het onderliggende probleem dat de kwetsuur veroorzaakt. Hoe doen ze dit? Alles draait rond balans en evenwicht. Is het lichaam in balans? Is er een evenwicht tussen de rechter- en linker lichaamshelft? Is er een evenwicht tussen kracht en mobiliteit? Via een gestandaardiseerd testprotocol word je lichaam getest om te kijken waar het probleem dat je lichaam in disbalans brengt zich situeert. Dit kan een mobiliteits- of krachtverschil zijn, of een combinatie van beiden. Daarop wordt er een gepersonaliseerd oefenprogramma opgesteld dat in verschillende fases het probleem aanpakt. Je traint niet enkel ter plekke bij hen maar je krijgt ook, indien gewenst en/of noodzakelijk, een gepersonaliseerd oefenprogamma mee om thuis of in de gym af te werken buiten je trainingen bij Functional Body. 
 
Voor mijn vragen over (sport)voeding kan ik ook bij hen terecht. Ook hier kan je rekenen op een persoonlijke aanpak. Ga je voor de ideale sportvoeding, een gezonder eetpatroon of gewichtsverlies: bij Functional Body weten ze wat te doen!
 
Het positivisme en enthousiasme dat Christophe en Evie uitdragen werkt beslist aanstekelijk. Je wordt er echt gemotiveerd en persoonlijk begeleid en dat maakt het verschil! 
 
Wat je doelstelling ook is (conditie opbouwen, gezondheid verbeteren, trainen voor een specifieke uitdaging, krachttraining, voedingsbegeleiding, figuurverbetering, enz.), bij Functional Body weten ze van aanpakken en je kan er zeker van zijn dat je er altijd een persoonlijke begeleiding op maat krijgt. Een programma opgesteld om jouw persoonlijke doelen te verwenzenlijken. Realistisch maar effectief. Ik raad dit voor iedereen aan. Twijfel niet, maak een afspraak. Ik garandeer je dat je er geen spijt van zal krijgen!!
 
 
 
Back to Top