jocehn

In deze rubriek zetten we iedere week één van de mensen die bij FunctionalBody trainen in de kijker.

Deze week is het de beurt aan Jochen Stulens, 22 jaar, student in de lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen, traint sinds september 2015 bij FunctionalBody.

Hoe ben je bij FunctionalBody terecht gekomen?

Ik ben op het internet op zoek gegaan naar een personal trainer om twee redenen. De eerste reden is dat ik zelf meer atletisch wil worden en ten tweede wil ik ondervinden wat personal training allemaal inhoudt want ik wil zelf personal trainer worden.

Met welke doelstelling ben je gekomen en heb je deze intussen bereikt?

Ik ben gekomen met verschillende doelstellingen waarvan er al enkele bereikt zijn. Dan denk ik o.a. aan het ontwikkelen van een gezonde levensstijl en een daling van mijn vetpercentage.
Mijn volgende doelstelling is spiermassa aanmaken.

Waarom heb je voor FunctionalBody gekozen?

Op de website en op de facebookpagina vond ik enkele mooie voorbeelden van 'body transformations', wat ik als doel heb. Daarom heb ik contact opgenomen met Functional Body en na het intakegesprek was ik snel overtuigd.

Wat is je het meest bijgebleven van het trainen bij FunctionalBody?

Functional Body heeft een ruim aanbod om individuele doelstellingen te bereiken met zowel individuele programma's als met groepslessen. In beide gevallen kan je rekenen op enthousiaste ondersteuning.

 Wat heb je bijgeleerd op het gebied van gezondheid?

Ik wist al dat voeding een belangrijk aspect van een gezonde levensstijl is, maar in de afgelopen maanden is mij duidelijk gemaakt hoe belangrijk voeding écht is.

Dit wil ik nog graag kwijt…

'Hard work pays off'.

Werk je programma's zorgvuldig af en verzorg je voeding, dan volgen de resultaten!

Social media

like-us-on-facebook

Instagram

youtube

Kalender

Lessen

25 maart 2019 20:00 - 21:00

Locatie Hasselt, HasseltLees verder Resterende plaatsen: 8


25 maart 2019 20:00 - 21:00

Locatie HasseltLees verder Resterende plaatsen: 8


26 maart 2019 20:00 - 21:00

Functional BodyLees verder Resterende plaatsen: 8


Nieuwsbrief
Joomla Extensions powered by Joobi

Referenties

Ik ken Christophe en Evie al enkele jaren. Ik deel met hen hun passie voor sport en gezondheid.
Zij waren er bij toen ik mijn eerste stapjes nam in het mountainbiken. 
Nu Christophe het mountainbiken op een lager pitje gezet heeft rijdt hij regelmatig een rit samen met mij. Pure fun uiteraard!
 
In de jaren dat ik bevriend ben met Christophe en Evie heb ik uiteraard ook al kennis gemaakt met Functional Body. Voor al mijn sportgerelateerde kwaaltjes kan ik bij hen terecht. Zo werd ik er al succesvol geholpen voor hielspoor in mijn voetzolen en voor lage rugpijn op de fiets. Momenteel staan we voor de grootste uitdaging tot op heden: de revalidatie van mijn schouderfractuur na een val met de mtb. Alles verloopt voorspoedig en ik twijfel er niet aan dat ook dit een succesverhaal wordt!
Wat mij vooral aanspreekt in de aanpak van Functional Body is niet gewoon de behandeling van de kwetsuur maar het aanpakken van het onderliggende probleem dat de kwetsuur veroorzaakt. Hoe doen ze dit? Alles draait rond balans en evenwicht. Is het lichaam in balans? Is er een evenwicht tussen de rechter- en linker lichaamshelft? Is er een evenwicht tussen kracht en mobiliteit? Via een gestandaardiseerd testprotocol word je lichaam getest om te kijken waar het probleem dat je lichaam in disbalans brengt zich situeert. Dit kan een mobiliteits- of krachtverschil zijn, of een combinatie van beiden. Daarop wordt er een gepersonaliseerd oefenprogramma opgesteld dat in verschillende fases het probleem aanpakt. Je traint niet enkel ter plekke bij hen maar je krijgt ook, indien gewenst en/of noodzakelijk, een gepersonaliseerd oefenprogamma mee om thuis of in de gym af te werken buiten je trainingen bij Functional Body. 
 
Voor mijn vragen over (sport)voeding kan ik ook bij hen terecht. Ook hier kan je rekenen op een persoonlijke aanpak. Ga je voor de ideale sportvoeding, een gezonder eetpatroon of gewichtsverlies: bij Functional Body weten ze wat te doen!
 
Het positivisme en enthousiasme dat Christophe en Evie uitdragen werkt beslist aanstekelijk. Je wordt er echt gemotiveerd en persoonlijk begeleid en dat maakt het verschil! 
 
Wat je doelstelling ook is (conditie opbouwen, gezondheid verbeteren, trainen voor een specifieke uitdaging, krachttraining, voedingsbegeleiding, figuurverbetering, enz.), bij Functional Body weten ze van aanpakken en je kan er zeker van zijn dat je er altijd een persoonlijke begeleiding op maat krijgt. Een programma opgesteld om jouw persoonlijke doelen te verwenzenlijken. Realistisch maar effectief. Ik raad dit voor iedereen aan. Twijfel niet, maak een afspraak. Ik garandeer je dat je er geen spijt van zal krijgen!!
 
 
 
Back to Top