Ontstaan


Meer dan 10 jaar geleden is FunctionalBody ontstaan uit een passie voor sporten en gezondheid en de drive om andere mensen warm te maken deze passie met ons te delen en zo te ervaren wat een gezonde, actieve en evenwichtige levensstijl met je doet.

Vandaag is FunctionalBody uitgegroeid tot een sport- en gezondheidscentrum waar algemene gezondheid en het streven naar een gezonde levensstijl centraal staan. Door met je gezondheid bezig te zijn, gaan mensen ervaren dat ze meer energie, drive en focus hebben in niet alleen hun dagdagelijks leven maar ook hun gezinsleven, hun professioneel leven, tijdens het sporten,...

Bij FunctionalBody begeleiden onze personal coaches u individueel naar uw doelstelling toe en focussen zich hierbij op drie vlakken nl algemeen welzijn (zowel fysiek als mentaal), gezonde en evenwichtige voeding en juist bewegen. We streven ernaar om een zo optimaal mogelijk evenwicht te krijgen tussen deze drie domeinen. Als deze drie in evenwicht zijn ga je gezonder, fitter en energieker voelen.

Functionele krachttraining is krachttraining in functie van uw doelstelling.
Functioneel trainen is het trainen van natuurlijke bewegingspatronen die belangrijk zijn in het dagdagelijkse leven alsook tijdens het sporten en andere activiteiten.
Wanneer je functioneel gaat trainen ga je niet alleen veranderingen zien op het gebied van kracht en uithouding maar ook je houding, mobilitteit, stabiliteit, coördinatie,... zullen verbeteren.