Oli f walk

In deze rubriek zetten we iedere week één van de mensen die bij FunctionalBody trainen in de kijker.

Deze week is het de beurt aan Olivier Rommens, werkzaam als voetballer bij Jong PSV.

Hoe ben je bij FunctionalBody terecht gekomen?
Via mijn Makelaar, hij heeft ons aangeraden om bij Functionalbody te trainen.

Met welke doelstelling ben je gekomen en heb je deze intussen bereikt?
Om mezelf fysiek te verbeteren en ook om een completere atleet te worden. Voel me tot nu toe al veel sterker geworden en merk dit ook op het veld dat ik hier veel voordeel uit haal.

Waarom heb je voor FunctionalBody gekozen?
Na het eerste gesprek met Christophe was ik meteen overtuigd om samen te werken, er wordt hier op een zeer professionele en efficiënte manier gewerkt en dat was wat ik nodig had.

Wat is je het meest bijgebleven van het trainen bij FunctionalBody?
Elke training moet je het beste uit jezelf halen en wordt je gestimuleerd om beter te worden en dat is de mentaliteit die topsporters nodig hebben.

Wat heb je bijgeleerd op het gebied van gezondheid?
Vooral qua voeding heb ik veel bijgeleerd en ben ik ook te weten gekomen wat wel en niet goed is voor goede prestaties te leveren en dat dit toch wel een zeer belangrijk aspect is.

Dit wil ik nog graag kwijt…
Ik wil het hele Functionalbody team bedanken voor hun inzet en dat ik hier mag komen trainen.

Social media

like-us-on-facebook

Instagram

youtube

Kalender

Lessen

22 januari 2018 20:00 - 21:00

Locatie Hasselt, HasseltLees verder Resterende plaatsen: 7


23 januari 2018 20:00

Functional BodyLees verder Resterende plaatsen: 8


24 januari 2018 20:00 - 21:00

Locatie Hasselt, HasseltLees verder Resterende plaatsen: 7


Nieuwsbrief
Joomla Extensions powered by Joobi

Referenties

Ik ken Christophe en Evie al enkele jaren. Ik deel met hen hun passie voor sport en gezondheid.
Zij waren er bij toen ik mijn eerste stapjes nam in het mountainbiken. 
Nu Christophe het mountainbiken op een lager pitje gezet heeft rijdt hij regelmatig een rit samen met mij. Pure fun uiteraard!
 
In de jaren dat ik bevriend ben met Christophe en Evie heb ik uiteraard ook al kennis gemaakt met Functional Body. Voor al mijn sportgerelateerde kwaaltjes kan ik bij hen terecht. Zo werd ik er al succesvol geholpen voor hielspoor in mijn voetzolen en voor lage rugpijn op de fiets. Momenteel staan we voor de grootste uitdaging tot op heden: de revalidatie van mijn schouderfractuur na een val met de mtb. Alles verloopt voorspoedig en ik twijfel er niet aan dat ook dit een succesverhaal wordt!
Wat mij vooral aanspreekt in de aanpak van Functional Body is niet gewoon de behandeling van de kwetsuur maar het aanpakken van het onderliggende probleem dat de kwetsuur veroorzaakt. Hoe doen ze dit? Alles draait rond balans en evenwicht. Is het lichaam in balans? Is er een evenwicht tussen de rechter- en linker lichaamshelft? Is er een evenwicht tussen kracht en mobiliteit? Via een gestandaardiseerd testprotocol word je lichaam getest om te kijken waar het probleem dat je lichaam in disbalans brengt zich situeert. Dit kan een mobiliteits- of krachtverschil zijn, of een combinatie van beiden. Daarop wordt er een gepersonaliseerd oefenprogramma opgesteld dat in verschillende fases het probleem aanpakt. Je traint niet enkel ter plekke bij hen maar je krijgt ook, indien gewenst en/of noodzakelijk, een gepersonaliseerd oefenprogamma mee om thuis of in de gym af te werken buiten je trainingen bij Functional Body. 
 
Voor mijn vragen over (sport)voeding kan ik ook bij hen terecht. Ook hier kan je rekenen op een persoonlijke aanpak. Ga je voor de ideale sportvoeding, een gezonder eetpatroon of gewichtsverlies: bij Functional Body weten ze wat te doen!
 
Het positivisme en enthousiasme dat Christophe en Evie uitdragen werkt beslist aanstekelijk. Je wordt er echt gemotiveerd en persoonlijk begeleid en dat maakt het verschil! 
 
Wat je doelstelling ook is (conditie opbouwen, gezondheid verbeteren, trainen voor een specifieke uitdaging, krachttraining, voedingsbegeleiding, figuurverbetering, enz.), bij Functional Body weten ze van aanpakken en je kan er zeker van zijn dat je er altijd een persoonlijke begeleiding op maat krijgt. Een programma opgesteld om jouw persoonlijke doelen te verwenzenlijken. Realistisch maar effectief. Ik raad dit voor iedereen aan. Twijfel niet, maak een afspraak. Ik garandeer je dat je er geen spijt van zal krijgen!!
 
 
 
Back to Top