Flyer 2

Er is veel commotie omtrent voor & na foto’s, vooral door trainers die geen benul hebben van hoe ze iemands vitaliteit en lichaamssamenstelling kunnen veranderen. De voor en na ’s die wij creëren hebben allen één ding gemeen, en dat is het verhoogde energiepeil dat de klant of de atleet heeft na het volgen van een begeleidingsperiode.

Voor en na ’s worden niet enkel gecreëerd door hard te trainen. Je lichaamssamenstelling verander je door stress te reduceren, nachtrust te verbeteren, kwalitatieve voeding te nuttigen, en door consequent een gepland en geperiodiseerd krachttrainingsprogramma af te werken. Wanneer je aan onze mensen vraagt die een voor en na programma ondergingen wat voor hen het aller belangrijkste is dat er veranderd is, dan is het antwoord vaak: verbeterde nachtrust en meer energie. Dit is de essentie van ons vak! Mensen helpen om hun vitaliteit te verhogen, atleten helpen om beter te presteren. Bij ons is creatief zijn met oefeningen geen optie! Hier dient you-tube voor en dit boeit ons niet!

Bij ons draait training en begeleiding om kwaliteit en resultaat. Voor en na ’s zijn een bewijs van een aanpak en structuur die resultaat biedt en resultaat kan herproduceren.

Geschreven door Christophe Giardiana, eigenaar en trainer van Test & Trainingscentrum Functionlbody

Social media

like-us-on-facebook

Instagram

youtube

Kalender

Lessen

22 januari 2018 20:00 - 21:00

Locatie Hasselt, HasseltLees verder Resterende plaatsen: 8


23 januari 2018 20:00

Functional BodyLees verder Resterende plaatsen: 8


24 januari 2018 20:00 - 21:00

Locatie Hasselt, HasseltLees verder Resterende plaatsen: 8


Nieuwsbrief
Joomla Extensions powered by Joobi

Referenties

Ik ken Christophe en Evie al enkele jaren. Ik deel met hen hun passie voor sport en gezondheid.
Zij waren er bij toen ik mijn eerste stapjes nam in het mountainbiken. 
Nu Christophe het mountainbiken op een lager pitje gezet heeft rijdt hij regelmatig een rit samen met mij. Pure fun uiteraard!
 
In de jaren dat ik bevriend ben met Christophe en Evie heb ik uiteraard ook al kennis gemaakt met Functional Body. Voor al mijn sportgerelateerde kwaaltjes kan ik bij hen terecht. Zo werd ik er al succesvol geholpen voor hielspoor in mijn voetzolen en voor lage rugpijn op de fiets. Momenteel staan we voor de grootste uitdaging tot op heden: de revalidatie van mijn schouderfractuur na een val met de mtb. Alles verloopt voorspoedig en ik twijfel er niet aan dat ook dit een succesverhaal wordt!
Wat mij vooral aanspreekt in de aanpak van Functional Body is niet gewoon de behandeling van de kwetsuur maar het aanpakken van het onderliggende probleem dat de kwetsuur veroorzaakt. Hoe doen ze dit? Alles draait rond balans en evenwicht. Is het lichaam in balans? Is er een evenwicht tussen de rechter- en linker lichaamshelft? Is er een evenwicht tussen kracht en mobiliteit? Via een gestandaardiseerd testprotocol word je lichaam getest om te kijken waar het probleem dat je lichaam in disbalans brengt zich situeert. Dit kan een mobiliteits- of krachtverschil zijn, of een combinatie van beiden. Daarop wordt er een gepersonaliseerd oefenprogramma opgesteld dat in verschillende fases het probleem aanpakt. Je traint niet enkel ter plekke bij hen maar je krijgt ook, indien gewenst en/of noodzakelijk, een gepersonaliseerd oefenprogamma mee om thuis of in de gym af te werken buiten je trainingen bij Functional Body. 
 
Voor mijn vragen over (sport)voeding kan ik ook bij hen terecht. Ook hier kan je rekenen op een persoonlijke aanpak. Ga je voor de ideale sportvoeding, een gezonder eetpatroon of gewichtsverlies: bij Functional Body weten ze wat te doen!
 
Het positivisme en enthousiasme dat Christophe en Evie uitdragen werkt beslist aanstekelijk. Je wordt er echt gemotiveerd en persoonlijk begeleid en dat maakt het verschil! 
 
Wat je doelstelling ook is (conditie opbouwen, gezondheid verbeteren, trainen voor een specifieke uitdaging, krachttraining, voedingsbegeleiding, figuurverbetering, enz.), bij Functional Body weten ze van aanpakken en je kan er zeker van zijn dat je er altijd een persoonlijke begeleiding op maat krijgt. Een programma opgesteld om jouw persoonlijke doelen te verwenzenlijken. Realistisch maar effectief. Ik raad dit voor iedereen aan. Twijfel niet, maak een afspraak. Ik garandeer je dat je er geen spijt van zal krijgen!!
 
 
 
Back to Top